Ruokinta

A Healthy Horse, A Happy You – Effortlessly

Jokainen hevonen on yksilö.

Meidän Tallijalokivi Poseidon -ruokinta- ja hyvinvointijärjestelmä mahdollistaa heinämäärän räätälöinnin jokaiselle hevoselle erikseen, edistäen niiden terveyttä ja hyvinvointia.

Ruokintalaitteemme tarjoavat täsmällistä ja säännöllistä ruokintaa hevosillesi, varmistaen, että ne saavat ravintonsa juuri oikeaan aikaan, joka päivä.

Järjestelmämme avulla et ainoastaan automatisoi hevosen ruokinnan, vaan seuraat myös samalla hevosesi hyvinvointia, silloin kun et itse ole paikalla.

Vähennä ruokahävikkiä ja säästä aikaa sekä rahaa. Automaattinen ruokintajärjestelmä minimoi hävikin ja tehostaa ruokinnan suunnittelua. Automaattinen hyvinvointiseuranta auttaa sinua ymmärtämään eläimen terveydentilaa.

Tiesitkö että? Antiikin mytologiassa Poseidon, meren jumala, tunnetaan myös hevosten jumalana.
Hänet yhdistetään usein hevosiin, ja hänen kerrotaan luoneen ne. Tarinoiden mukaan Poseidon loi ensimmäisen hevosen, ja hänellä oli kyky hallita niitä.

Tämän vuoksi häntä palvottiin hevosten jumalana, ja hän oli erityisen tärkeä hevosten ja ratsastuksen kanssa työskenteleville ihmisille.

Poseidonin yhteyttä hevosiin korostetaan myös hänen kuvauksissaan, joissa hän esiintyy usein hevosvaunujen tai hevosten kanssa.

×