Poseidon – Infrapunamittaus

100,00 

Poseidon Eläinten Hyvinvointi ja Ruokinta-automaatin Infrapunalämpötilamittaus Lisäosa on välttämätön työkalu kaikille eläinten hyvinvoinnista huolehtiville. Sen avulla voit olla varma, että eläintesi terveys ja hyvinvointi ovat aina valvotut ja hallinnassa.

SKU: POSIRS
Category:
Tags: , ,

Kuvaus

Poseidon Eläinten Hyvinvointi ja Ruokinta-automaatin Infrapunalämpötilamittaus Lisäosa on innovatiivinen ratkaisu, joka tuo tarkkuutta ja tehokkuutta päivittäiseen eläinten hoitoon. Tämä ainutlaatuinen lisävaruste on suunniteltu erityisesti Poseidon-järjestelmän käyttäjille, jotka haluavat seurata ja optimoida eläintensä hyvinvointia entistä tarkemmin.

  • Tarkka lämpötilan seuranta: Hyödyntää edistynyttä infrapunateknologiaa mittaamaan eläinten ruumiinlämpötilaa kontaktittomasti ja tarkasti, mikä mahdollistaa nopeat toimet poikkeavuuksien havaitsemisessa. Muistathan kuitenkin että eläimen tarkan ruumiinlämpötilan saat ainoastaan mittaamalla sen peräsuolesta.
  • Helppo integraatio: Suunniteltu saumattomaksi osaksi Poseidon-ruokinta-automaattia, asennus on nopeaa ja vaivatonta, eikä se vaadi erillisiä järjestelmäpäivityksiä.
  • Reaaliaikainen seuranta: Lämpötiladata välitetään suoraan Poseidonin käyttöliittymään, joten voit seurata eläimesi hyvinvointia.

Hyödyt:

  • Parantaa eläinten hyvinvointia tarjoamalla tietoa, joiden perusteella voidaan tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.
  • Säästää aikaa ja vaivaa päivittäisessä eläinten hoidossa vähentämällä manuaalisen lämpötilan mittauksen tarvetta.
  • Vähentää sairauksien riskiä ja hoitokustannuksia varhaisen havaitsemisen ja ennaltaehkäisevän hoidon avulla.