Poseidon – Kamera

120,00 

Poseidon Eläinten Hyvinvointi ja Ruokinta-automaatin Kamera Lisäosa on olennainen lisä kaikille, jotka pyrkivät tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa eläimilleen. Se ei ainoastaan helpota eläinten valvontaa ja hoitoa, vaan myös syventää ymmärrystämme niiden tarpeista ja käyttäytymisestä, mikä tekee meistä parempia hoitajia lemmikeillemme ja tuotantoeläimillemme.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

SKU: POSCAM
Category:
Tags: , ,

Kuvaus

Poseidon Eläinten Hyvinvointi ja Ruokinta-automaatin Kamera Lisäosa on suunniteltu tarjoamaan sinulle rauhaa ja varmuutta eläinten hoidossa, yhdistäen edistyneen valvontateknologian ja helppokäyttöisyyden. Tämä lisäosa on täydellinen työkalu kaikille eläinten omistajille ja hoitajille, jotka haluavat pitää silmällä lemmikkiensä tai tuotantoeläintensä hyvinvointia. Kamera on käytettävissä reaaliaikaisesti, jos Poseidon tuote on kytketty tallin olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Ilman lähiverkkoa se tallentaa kuvat omaan muistiin, mistä niitä voi tarkastella kun olet Poseidonin lähiverkon alueella.

  • Laadukas videokuva: Käytä älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta katsoaksesi suoraa videokuvaa eläimistäsi lähiverkon alueella. HD-laatuinen videokuva varmistaa, että näet yksityiskohdat selvästi kaikissa olosuhteissa.
  • Helppo asennus ja yhteensopivuus: Kamera on suunniteltu integroitumaan saumattomasti Poseidon-ruokinta-automaattiin, tehden asennuksesta nopeaa ja helppoa ilman erikoistyökaluja.
  • Tallennustoiminto: Mahdollisuus tallentaa kuvat tarkastelua ja analysointia varten myöhemmin. Tämä on erityisen hyödyllistä käyttäytymisen seurannassa ja terveysongelmien ennaltaehkäisyssä.

Hyödyt:

  • Mielenrauha: Voit olla varma eläintesi turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, vaikka et itse olisi paikan päällä. Reaaliaikainen videokuva edellyttää olemassaolevaa langatonta lähiverkkoa.
  • Parempi hoito ja seuranta: Reaaliaikainen seuranta mahdollistaa välittömät toimet, kun eläimet tarvitsevat apuasi, parantaen niiden hyvinvointia ja terveyttä.
  • Tietopohjainen päätöksenteko: Videokuvan analysointi auttaa tunnistamaan mahdollisia käyttäytymismalleja tai terveysongelmia aikaisessa vaiheessa.

 

Kohtaa Tulevaisuus jo nyt?

Tekoäly on mullistanut monia teollisuudenaloja viime vuosikymmenen aikana, mutta sen käyttöönotto talliympäristöissä on edennyt hitaammin. Yksi merkittävä syy tähän on ollut kuvadatan puute. Kuvadata on tekoälyn, erityisesti koneoppimisen ja syväoppimisen mallien, kouluttamisen kannalta kriittinen resurssi. Se mahdollistaa mallien ”oppimisen” tunnistamaan kuvioita, käyttäytymistä ja muita olennaisia piirteitä visuaalisesta aineistosta. Kuvadatan avulla voidaan tekoäly opettaa tunnistamaan mm. hevosen ähky, makuuasento tai muita terveyteen liittyviä asioita ja antamaan sinulle automaattisesti huomioita omasta eläimestäsi.

Tallit ja muut maatalousympäristöt ovat perinteisesti olleet vähemmän digitalisoituja verrattuna muihin aloihin. Tämä tarkoittaa, että automatisoidut kamerajärjestelmät ja muut sensorit, jotka voivat kerätä kuvadataa jatkuvasti, ovat olleet harvinaisempia ja kalliita. Ilman runsasta ja monipuolista kuvadataa tekoälyn kouluttaminen erityisesti eläinten käyttäytymisen tunnistamiseen ja terveydentilan seurantaan liittyen on ollut haastavaa. Järjestelmämme mahdollistaa tulevaisuuden, missä teknologia ja luonto kohtaavat toisensa.