Tallijalokivi – Poseidon (neliö)

1250,00 

Mobiilikäyttöinen eläinten hyvinvointi ja ruokinta-automaatti, joka on vallankumouksellinen ratkaisu hevosten ruokintaan, joka yhdistää tarkkuuden, monipuolisuuden ja innovaation. Poseidon on suunniteltu parantamaan päivittäistä hevosenhoitoa, tarjoamalla aikaan perustuva ruokinta. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että heinää on laitteen sisällä. Malli on laajennettavissa painonmittausyksiköllä.

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

SKU: POS-N
Category:
Tags: , ,

Kuvaus

Tallijalokivi Poseidon – Mobiilikäyttöinen eläinten hyvinvointi ja ruokinta-automaatti. Neliömalli ja tämä malli ei sisällä painonmittausyksikköä. Tämä malli soveltuu esimerkiksi karsinan ja käytävän väliin, suoraan karsinaan tai pihattoon tai tarhaan. Mallin ulkokuoren koko on mainittu lisätiedoissa. Heinävetoisuus määräytyy heinätyypin perusteella, mutta mallin heinäkammion mitat ovat syvyys 45cm x leveys 58cm x korkeus 110cm ja sen voi lastata täyteen heinää.

Tutustu Poseidoniin – Mobiilikäyttöinen eläinten hyvinvointi ja ruokinta-automaatti, joka on vallankumouksellinen ratkaisu hevosten ruokintaan, joka yhdistää tarkkuuden, monipuolisuuden ja innovaation. Poseidon on suunniteltu parantamaan päivittäistä hevosenhoitoa, tarjoamalla täsmällinen aikaan perustuva mittaus millä eläin voi syödä ennalta määrätyn ajan heinää ruokintaluukusta. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että heinää on laitteen sisällä. Voit määrittää omalla kännykälläsi kuinka montako kertaa ruokintaluukku avautuu päivässä ja kuinka kauan se on kerrallaan avoimena.

Poseidonin avulla voit:

  • Säädellä heinän saantia ajan perusteella: Määritä syöntiaika ja kesto jonka haluat hevosesi kerralla syövän, edistäen terveellistä ruokavaliota ja painonhallintaa.
  • Laajennettavuus ja mukautettavuus: Poseidon on suunniteltu kasvamaan tarpeidesi mukaan. Lisävarusteina saatavilla on kamera, infrapunalämpötilamittaus ja väkirehujärjestelmä tarjoavat mahdollisuuden valvoa ja optimoida hevosesi ruokintaa ja hyvinvointia entisestään.
  • Tähän malliin on saatavilla painonmittausyksikkö erikseen ostettuna, jolla siitä tulee täysiverinen Tallijalokivi – Poseidon laite painonmittauksella.
  • Lisävarusteet energianhallintaan: Valinnainen akkupaketti ja virransyöttöjärjestelmä takaavat, että Poseidon toimii luotettavasti kaikissa olosuhteissa, varmistaen jatkuvan ruokinnan myös sähkökatkosten aikana.

Poseidon on enemmän kuin pelkkä heinäsyötin; se on kattava järjestelmä, joka tuo älykkään teknologian talliisi, auttaen sinua pitämään hevosesi terveenä, onnellisena ja hyvässä kunnossa. Siinä ei ole hyllyjä eikä se tiputa heinää maahan. Laajennettavissa olevat lisävarusteet antavat sinulle vapauden räätälöidä järjestelmää, jotta se vastaa täydellisesti sekä sinun että hevosesi tarpeita. Ruokintaa ohjataan omalla älypuhelimellasi.

Hanki Poseidon tänään ja astu tulevaisuuden hevosenhoitoon!

Tuote Ei sisällä rahtikuluja, eikä akkupakettia.

Laite tarvitsee 12V tasavirtasyötön, joka voidaan hoitaa akkupaketilla (akku+laturi). Akkupaketilla voit varmistaa virransyötön usealle laitteelle. Akku ei ole laitekohtainen. Vakioakulla (4Ah) voit syöttää kahta laitetta vähintään 24h ajan. Toiminta-aikaan sähkökatkon aikana vaikuttaa kuinka monta kertaa hevosesi syövät ja kuinka kauan kerrallaan. Poseidoniin on saatavilla myös aurinkopaneeli, jolloin voit sijoittaa laitteen vaikka tarhan keskelle. Kysy lisää sähköpostilla myynti@tallijalokivi.fi

Malli toimitetaan oletuksena vahvistetulla 1.6-2.2mm alumiiniluukulla, mutta mikäli hevosesi on kekseliäs/ahne, se kannattaa vaihtaa 9mm vaneriin. Takuu ei kata hevosen murtamia luukkuja.

Rahtikulut ilmoitetaan sähköpostilla (yleensä rahtikulu on yhdeltä laitteelta noin 100€) tai nouto Espoosta 0€.

Laitteen tarkempi esittely löytyy sivuiltamme www.tallijalokivi.fi/poseidon huomaa, että tämä malli ei pidä sisällään painonmittausyksikköä.

 

 

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Mitat 55 × 65 × 130 cm (senttimetri)