Tallijalokivi – Poseidon

1600,00 

Mobiilikäyttöinen eläinten hyvinvointi ja ruokinta-automaatti, joka on vallankumouksellinen ratkaisu hevosten ruokintaan, joka yhdistää tarkkuuden, monipuolisuuden ja innovaation. Poseidon on suunniteltu parantamaan päivittäistä hevosenhoitoa, tarjoamalla täsmällinen automaattinen heinän painon mittaus ja mahdollistamalla eläimen syödä ennalta määrätyn määrän heinää ruokintaluukusta. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että heinää on laitteen sisällä. Tämä ainutlaatuinen tuote ei ainoastaan annostele heinää,…

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

SKU: POSEIDON
Category:
Tags: , ,

Kuvaus

Tallijalokivi Poseidon – Mobiilikäyttöinen eläinten hyvinvointi ja ruokinta-automaatti.

Tutustu Poseidoniin – Mobiilikäyttöinen eläinten hyvinvointi ja ruokinta-automaatti, joka on vallankumouksellinen ratkaisu hevosten ruokintaan, joka yhdistää tarkkuuden, monipuolisuuden ja innovaation. Poseidon on suunniteltu parantamaan päivittäistä hevosenhoitoa, tarjoamalla täsmällinen automaattinen heinän painon mittaus ja mahdollistamalla eläimen syödä ennalta määrätyn määrän heinää ruokintaluukusta. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että heinää on laitteen sisällä. Tämä ainutlaatuinen tuote ei ainoastaan annostele heinää, vaan myös hallitsee syömisen määrää ja aikaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan hevosten terveellisen painonhallinnan tukemiseen. Voit määrittää omalla kännykälläsi kuinka montako kertaa ruokintaluukku avautuu päivässä ja montako grammaa hevonen saa syödä tai rajoittaa syöntiä ajan perusteella.

Poseidonin avulla voit:

  • Tarkkailla ja säädellä heinän saantia: Määritä tarkka määrä heinää, jonka haluat hevosesi syövän, tai rajoita syöntiaikaa, tai molempia, edistäen terveellistä ruokavaliota ja painonhallintaa. Voit tarkastella omalta päätelaitteeltasi graafisen kuvaajan avulla, miten paljon hevonen on syönyt ja missä ajassa.
  • Laajennettavuus ja mukautettavuus: Poseidon on suunniteltu kasvamaan tarpeidesi mukaan. Lisävarusteina saatavilla on kamera, infrapunalämpötilamittaus ja väkirehujärjestelmä tarjoavat mahdollisuuden valvoa ja optimoida hevosesi ruokintaa ja hyvinvointia entisestään.
  • Lisävarusteet energianhallintaan: Valinnainen akkupaketti ja virransyöttöjärjestelmä takaavat, että Poseidon toimii luotettavasti kaikissa olosuhteissa, varmistaen jatkuvan ruokinnan myös sähkökatkosten aikana.

Poseidon on enemmän kuin pelkkä heinäsyötin; se on kattava järjestelmä, joka tuo älykkään teknologian talliisi, auttaen sinua pitämään hevosesi terveenä, onnellisena ja hyvässä kunnossa. Siinä ei ole hyllyjä eikä se tiputa heinää maahan. Laajennettavissa olevat lisävarusteet antavat sinulle vapauden räätälöidä järjestelmää, jotta se vastaa täydellisesti sekä sinun että hevosesi tarpeita. Ruokintaa ohjataan omalla älypuhelimellasi.

Hanki Poseidon tänään ja astu tulevaisuuden hevosenhoitoon!

Tuote Ei sisällä rahtikuluja, eikä akkupakettia.

Laite tarvitsee 12V virransyötön, joka voidaan hoitaa akkupaketilla (akku+laturi). Akkupaketilla voit varmistaa virransyötön usealle laitteelle. Akku ei ole laitekohtainen. Vakioakulla (4Ah) voit syöttää kahta laitetta vähintään 24h ajan. Toiminta-aikaan sähkökatkon aikana vaikuttaa kuinka monta kertaa hevosesi syövät ja kuinka kauan kerrallaan. Poseidoniin on saatavilla myös aurinkopaneeli, jolloin voit sijoittaa laitteen vaikka tarhan keskelle. Kysy lisää sähköpostilla myynti@tallijalokivi.fi

Rahtikulut ilmoitetaan sähköpostilla (yleensä rahtikulu on yhdeltä laitteelta noin 100€) tai nouto Espoosta 0€.

 

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Mitat 55 × 65 × 130 cm (senttimetri)