Muut tuotteet / Green Care

Print Your Dream Stable into Reality

Henkilökohtainen kosketus talliisi. Räätälöi nimikyltit omalla logollasi ja hevosesi nimellä, tuoden yksilöllisyyttä ja ammattimaisuutta talliympäristöösi. Käytössämme on nykyaikainen 3D tulostuslaitteisto, jolla pystymme tekemään muovista (mm. PLA, PETG, ABS, PLA CF) erilaisia ratkaisuja. Tulosteet ovat materiaalista riippuen biomuovia, jotka on valmistettu kasvi-/biologisesta materiaalista öljyn sijaan. Lue lisää yrityksemme kuudesta perusarvosta, joista yksi on kestävä kehitys.

Jokainen tuote on valittu ajatuksella ja huolella, varmistaen korkean laadun, ekologisuuden ja käytännöllisyyden.

Unohda jäiset juomavedet! (keksintö julkaistaan 2025 talveksi) Valikoimamme lämmitettäviä vesiastioita pitää hevosesi juomaveden sopivan lämpöisenä, estäen jäätymisen kylmällä säällä.

Sinun Green care palvelut

Green Care on käsite, joka viittaa luonnon hyödyntämiseen ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Se perustuu ajatukseen, että luonnollisella ympäristöllä ja maatalouden toiminnoilla on positiivinen vaikutus ihmisen mielenterveyteen, fyysiseen terveyteen ja yleiseen elämänlaatuun. Green Care -palveluita voidaan tarjota monenlaisissa muodoissa, kuten puutarhanhoidossa, metsäkylpyretkissä, eläinten parissa työskentelyssä ja luontolähtöisissä terapiamuodoissa.

Green Care on kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin, joka yhdistää luonnon rauhoittavat ja elvyttävät voimat ihmisen hyvinvoinnin edistämiseen. Se kattaa laajan kirjon toimintoja, jotka ulottuvat puutarhanhoidosta ja maatilalla työskentelystä terapeuttisiin luontokokemuksiin ja eläinavusteiseen toimintaan. Tärkeintä on vuorovaikutus luonnon kanssa, joka auttaa vähentämään stressiä, parantamaan mielialaa ja edistämään fyysistä terveyttä. Green Care tarjoaa ihmisille mahdollisuuden olla yhteydessä luontoon ja hyödyntää sen tarjoamia hyvinvoinnin lähteitä arjessaan.

Green Caren merkitys nykyaikaisessa yhteiskunnassa korostuu, kun otetaan huomioon elämäntapamme, joka usein etäännyttää meidät luonnosta. Kaupungistumisen ja teknologian lisääntyessä monet meistä viettävät suuren osan ajastaan sisätiloissa, mikä voi johtaa luontoyhteyden heikkenemiseen ja sitä kautta hyvinvointimme alenemiseen. Green Care tarjoaa keinoja uudelleenmuodostaa tämä yhteys, mikä on osoittautunut hyödylliseksi sekä mielenterveydelle että fyysiselle terveydelle. Erityisesti stressin, ahdistuksen ja masennuksen hoidossa luontoon perustuvat menetelmät ovat osoittaneet lupaavia tuloksia.

Jos haluatte lisätietoja Green Care -palveluistamme tai olette kiinnostunut yhteistyöstä, älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä. Tarjoamme laadukkaita Green Care -palveluita, jotka edistävät hyvinvointia ja terveyttä luonnon voimavarojen avulla. Palvelumme sopivat niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin, jotka haluavat hyödyntää luontolähtöisiä menetelmiä osana hyvinvointiaan tai toimintaansa.

Green Caren avulla pyritään luomaan kestävämpiä ja terveellisempiä yhteisöjä, joissa luonnon hyvinvointivaikutukset tunnustetaan ja hyödynnetään aktiivisesti. Se tarjoaa ihmisille välineitä oman hyvinvointinsa edistämiseen samalla kun se lisää tietoisuutta luonnon suojelemisen tärkeydestä.

Sinun Green Care tarkoittaa pieniä askelia, kuten säännöllisiä kävelyretkiä lähimetsässä, puutarhanhoidon aloittamista tai vaikkapa luontoretkien suunnittelua. Jokainen hetki luonnossa auttaa syventämään yhteyttä ympäröivään maailmaan ja voi tuoda mukanaan monia positiivisia muutoksia sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin.

Ota yhteyttä niin tehdään juuri Sinun Green Care palvelu.

Muita hevosenhoidon tuotteita
Muita hevosenhoidon tuotteita

Kaikki Tarvitsemasi Hevostallisi Arkeen – Innovatiivisesta Teknologiasta Perinteiseen Varusteluun!