Uutiset

Tallijalokivi Oy ja Marino Oy ilmoittavat yhteistyöstä Tallijalokivi Poseidon-laitteen kehityksessä.

Tallijalokivi Oy ja Marino Oy ilmoittavat yhteistyöstä Tallijalokivi Poseidon-laitteen kehityksessä.

Helsinki, 2.4.2024 – Suomalainen innovaatioyritys Tallijalokivi Oy ja lasikuidun vene- ja komponenttivalmistaja Marino Oy ovat aloittaneet yhteistyön Poseidon-eläinten hyvinvointi- ja ruokinta-automaatin oven kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa eläinkäytössä kestävä Tallijalokivi Poseidon laitteen ovi, joka tehostaa eläinten hoitoa ja ruokintaa, vastaten samalla kasvavaan tarpeeseen kestävien ja eläinystävällisten teknologiaratkaisujen alalla.

Tallijalokivi Oy:n hanke on saanut Business Finlandilta Innovaatiosetelin, mikä korostaa projektin innovatiivisuutta ja potentiaalia edistää suomalaista teknologiaosaamista maailmalla. Rahoitus tukee Poseidon-laitteen kehitystyötä, joka pyrkii asettamaan uusia standardeja eläinten hyvinvointiin keskittyvien teknologioiden alalla.

”Tämä yhteistyö Marino Oy:n kanssa on meille merkittävä virstanpylväs eläinten hyvinvointia edistävän teknologian kehityksessä. Tallijalokivi Poseidon-laitteen avulla voimme tarjota ratkaisuja, jotka parantavat merkittävästi eläinten hoitoa ja ruokintaa, samalla kun tuemme Suomen asemaa innovatiivisten ja kestävien eläimille suunnattujen teknologioiden kehittäjänä”, sanoo Tallijalokivi Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hakkarainen.

Marino Oy:n Kim Ekström kommentoi: ”Olemme innoissamme päästessämme osallistumaan Poseidon-projektiin. Marino Oy:n yli kuuden vuosikymmenen mittainen kokemus lasikuidusta ja komponenttien valmistuksesta antaa meille ainutlaatuisen asiantuntemuksen ja syvällisen ymmärryksen kestävistä materiaaleista ja niiden soveltuvuudesta vaativiin käyttötarkoituksiin. Yhteistyömme Tallijalokivi Oy:n kanssa on loistava mahdollisuus yhdistää perinteinen lasikuidun komponenttivalmistus moderniin teknologiaan ja luoda ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan paranna eläinten elämänlaatua, vaan ovat myös esimerkki suomalaisesta innovaatiosta ja kestävästä kehityksestä.”

Poseidon-projektin kehitystyö on käynnissä, ja ensimmäiset laitteen prototyypit ovat testausvaiheessa. Tuotannon ensimmäisten erien odotetaan valmistuvan toukokuun 2024 puoleenväliin.

Lisätietoja Poseidon-hankkeesta ja yhteistyöstä saat ottamalla yhteyttä Tallijalokivi Oy:n Petteri Hakkaraiseen (050 309 8698) tai Marino Oy:n Kim Ekströmiin (040 575 0108).

Tallijalokivi – Poseidon

Marino.fi

×