Tallijalokivi Oy

Yrityksemme on perustettu intohimosta eläinten hyvinvointiin ja halusta tuoda teknologian ja digitalisaation hyödyt perinteiseen talliympäristöön. Laajempi tavoitteemme on vaikuttaa koko alaan ja luoda merkittävää muutosta. Olemme omistautuneet eläinten hyvinvoinnin parantamiseen ja tallityön tehostamiseen modernin teknologian avulla. Tavoitteenamme on tarjota innovatiivisia, käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita työkaluja, jotka helpottavat eläinten hoitoa ja valvontaa.

Tallijalokivi Oy:n tuotevalikoima sisältää ainutlaatuisia teknologisia laitteita ja järjestelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti hevostallien tarpeisiin. Tuotteemme mahdollistavat esimerkiksi reaaliaikaisen seurannan hevosten terveydestä ja käyttäytymisestä, mikä parantaa eläinten hyvinvointia ja tuo mielenrauhaa hevosen omistajille.

Yrityksemme erottuu kilpailijoistaan ainutlaatuisella innovaatiokyvyllään. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota ratkaisuja, joita ei ole vielä markkinoilla. Laadukkaat materiaalivalintamme ja huolellinen suunnittelumme sekä laitteiden testaaminen takaavat tuotteidemme kestävyyden ja luotettavuuden.

Tavoitteenamme on saavuttaa vahva asema niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Uskomme, että innovatiiviset ratkaisumme voivat mullistaa tallien toimintaa maailmanlaajuisesti.

6 perusarvoamme ovat

Innovatiivisuus Teknologiassa: Me Tallijalokivi Oy:ssä uskomme, että teknologian jatkuva kehittäminen ja innovatiivisuus ovat avainasemassa tarjoamaan parhaat ratkaisut hevostalleille. Pyrimme olemaan alamme teknologisia edelläkävijöitä, tutkimalla uusia ideoita ja toteuttamalla niitä käytäntöön.

Eläinten Hyvinvointi: Eläinten hyvinvointi on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kehittämään tuotteita ja palveluita, jotka parantavat hevosten elämänlaatua ja terveyttä. Uskomme, että vastuullinen ja eettinen suhtautuminen eläinten hoitoon heijastuu positiivisesti koko toimialaan.

Työn Tehokkuuden Parantaminen: Ymmärrämme tallityön haasteet ja pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka helpottavat päivittäisiä tehtäviä. Tavoitteenamme on, että teknologiamme vapauttaa enemmän aikaa ihmisten ja eläinten väliseen vuorovaikutukseen ja vähentää raskasta manuaalityötä.

Kestävä Kehitys: Kestävä kehitys on olennainen osa arvojamme. Pyrimme varmistamaan, että toimintamme on ympäristöystävällistä ja resurssitehokasta, sekä tuotteissamme että tuotantoprosesseissamme.

Yhteistyö ja Yhteisöllisyys: Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät yhteistyön ja yhteisöllisyyden kautta. Tämä tarkoittaa avointa vuoropuhelua työntekijöidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja alan asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme jatkuvasti oppia ja kehittyä.

Asiakaslähtöisyys: Asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen on meille tärkeää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka vastaavat eläintallien erityistarpeisiin.

.

Tallijalokivi
×